BEHANDELINGSOPTIES

Vind uw innerlijke centrum

Iedereen heeft de sleutel tot zijn eigen genezing, maar soms heeft het lichaam een beetje hulp nodig. Dat is waar mijn diensten bij van pas komen. Als ervaren  therapeut werk ik met u samen om uw evenwicht te herstellen en uw innerlijke centrum te vinden. Hieronder vindt u mijn diensten, wanneer u nog vragen hebt kan u mij altijd telefonisch of via email bereiken.

RELOAD & RELEASE BOOTCAMP

Ben je de stress van het dagelijks leven even beu? Heb je nood aan een opgeladen batterij? Mijn R&R bootcamp neemt je mee naar Spanje waar we door de kunst van meditatie en zelfkennis aan jezelf gaan bouwen.

Image by Sean O.

REIKI HEALING

Holistische geneeskunde bevat een breed scala aan behandelingen die gebaseerd zijn op generaties van traditie. Na een enkele sessie zal u veranderingen in uw lichaam, geest en energieniveaus zien. Neem contact met me op voor meer informatie.

Reiki Treatment

LIFE COACH EN KINDERCOACH

Wanneer de balast even te veel wordt. Wanneer sommige vraagstukken je de kop opsteken. Ik ben een erkende life coach die samen met jou het probleem gaat aanpakken. Voor jong en oud kan het leven in ups en downs verlopen. Laten we samen die downs behandelen.

Familie bij een Beach
 

HYPNOTHERAPIE

Wil je bv. stoppen met roken dan is hypnose de manier bij uitstek om van binnenuit het probleem aan te pakken. Alles rondom jou verdwijnt, je bent enkel maar gefocust op datgene dat je aandacht nodig heeft.

TAROTKAARTEN

Het begon al eeuwen geleden, de kunst om dingen te voorspellen via beelden. Ik doe aan een persoonlijkheidsanalyse op basis van tarotkaarten. Zo verkrijg ik een beter beeld over jou en kunnen we samen het probleem aanpakken. Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen zoeken, dan is kaartleggen de ultieme manier.

 

+32 (4)73 82 58 78

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 door Isabelle Blomme. Met trots gemaakt met Wix.com